Autobelettering…   ja of nee…???

Iedere dag rijdt uw voertuig door straten en over wegen. Nergens anders kunt u met een belettering op uw auto zoveel mensen bereiken dan in het dagelijks verkeer . Uw voertuig wordt gezien door honderden mensen, “de bestickering op uw auto is dan ook uw visitekaartje buiten de deur”. Het zou zonde zijn om zo’n groot publiek mis te lopen met een investering die u 1x doet maar zichzelf elke dag terug verdient.

Offerte aanvragen

 

Uniek visitekaartje met een unieke bestickering

Met jaren van inzicht en ervaring kunnen wij uw auto bestickeren en hiervan een oogstrelende bedrijfspresentatie maken. Voor een echte eye-catcher kunt u ook denken aan een full colour print als belettering of hele wagen als een carwrap. Hiermee maakt u van uw auto een unieke presentatie voor uw bedrijf. Bij autobelettering kunt u dus denken aan simpelweg een tekst maar ook een aan uw huisstijl verbonden print/kleur tot volledige car wrap. Ook raamfolie aanbrengen op de auto is mogelijk om het raampartij te betrekken bij de reclame uiting

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om uw auto te bestickeren of geïnteresseerd in onze diensten? Mail dan naar info@dutch-dutch.nl.

IMAG0885