BINNEN & BUITENRECLAME

Dutch Dutch heeft een verre historie in bedrijfsreclame producties.


Reclame op uw voertuig

Bereik meer mensen dan waar dan ook met reclame op uw voertuig

Reclame in/om uw pand

De eerste indruk van uw onderneming begint al buiten en gaat binnen door 

Promotioneel

Borden, vlaggen, stickers, banners, spandoeken wij leveren het allemaal

de-signers van dutch dutch

Autoreclame

Beautiful pages with just clicks & drags 

Autoreclame is een perfecte manier om jouw reclame-uiting te tonen. Dankzij de afstanden die je aflegt, kun je veel mensen bereiken in het dagelijkse verkeer. Jouw voertuig wordt gezien door honderden mensen, “de bestickering op jouw auto is dan ook jouw visitekaartje buiten de deur”. Het zou zonde zijn om zo’n groot publiek mis te lopen met een investering die je 1 keer doet, maar zichzelf elke dag terugverdient. Autoreclame laten maken? Dit doe je bij Dutch Dutch Custom. Bij Dutch Dutch kun je terecht voor het toepassen van verschillende manieren van autoreclame, zoals autobelettering, autobestickering, ramen blinderen en carwrapping  door middel van 3M car wrap of Avery wrapfolie. Wij staan voor ruim 15 jaar ervaring in carwrapping en glasfolies. Wij bedenken de mooiste ideeën van ontwerp tot realisatie en samen met jou zetten wij een uniek object neer waar je jaren van kunt genieten. Laat je op onze site verrassen en inspireren door het werk dat DDC heeft gecreëerd. Wij kunnen je verzekeren dat we het beste resultaat leveren voor jouw bedrijfsauto. Bekijk welke mogelijkheden van autoreclame wij jou kunnen bieden.

Autobelettering

De op maat gemaakte autobelettering van Dutch Dutch is één van de beste advertentie-oplossingen die kostenefficiënt is. Eenvoudig en op een effectieve manier wordt jouw bedrijfsauto omgetoverd tot een zichtbare verbetering om meer naamsbekendheid te creëren. 

Autobestickering

Naast autobelettering kun je natuurlijk ook gebruik maken van autobestickering. Zorg er voor dat je auto nog meer opvalt door logo’s en teksten te plaatsen die vanuit verschillende ooghoeken opvallen. Kies uit fraaie ontwerpen om een echte eyecatcher te maken van jouw auto

Carwrapping

Jouw bedrijfsauto of eigen auto een grote metamorfose geven? Dit kan met  auto wrapping Doordat Dutch Dutch gebruik maakt van 3M car wrap folie en veel kennis heeft dankzij jarenlange ervaring is één ding is zeker, jouw auto zal opvallen. En dat is nou precies wat je wilt als je reclame wilt maken voor jouw bedrijf. We carwrappen jouw auto geheel naar eigen smaak. 

Ramen blinderen

Autoramen blinderen. Je hebt ze vast wel eens voorbij zien rijden, auto’s met geblindeerde ramen. Het ziet er geweldig en exclusief uit en het beschermt je daarnaast ook nog eens tegen de zon. Door middel van een speciale techniek zijn wij in staat om de folie naadloos en uit 1 stuk op de ruit te monteren. Daarnaast is bij ons de sterkte van de tint niet relevant voor de prijs. Je kunt kiezen uit alle tinten die wij op voorraad hebben. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van ramen blinderen, carwrapping, autobelettering en autobestickering kan Dutch Dutch jou een professionele installatie bieden van de hoogste kwaliteit.

Vragen?

Heb je vragen over de verschillende mogelijkheden op gebied van autoreclame of wil je weten welke optie het beste past bij jouw bedrijfsauto? Wacht dan niet en neem gerust contact met ons per e-mail:  info@dutch-dutch.nl of telefonisch op het nummer 0182 76 90 72. Ons team staat klaar voor jouw vragen en helpt je graag verder.   

Contact

Adres:

Ambachtsstraat 11, 2802 AM Gouda


Telefoon:

0182-769 072


Email:

info@dutch-dutch.nl


Openingstijden:

Ma – Vr: 08.00 – 17.00

 

Follow us on:
3M preferred car wrapper