Carwrapping

Creations can be made, but ideas are given


Customizing

Elk idee is bijna mogelijk, van glanzend tot mat en van satijn tot een pearl finish

Design & ontwerp

Daag ons uit om samen het onmogelijke mogelijk te maken. Samen bedenken en ontwerpen we het design en laat je de rest aan ons!  

Benodigdheden

De juiste materialen en de beste professionals maken de mooiste creaties

 Dutch Dutch Customs erkend als:

3M preferred car wrapper

3M Carwrapping

Wil jij je auto wrappen en jouw bedrijfsauto of eigen auto een grote metamorfose geven? Dit kan met carwrapping. Omdat Dutch-Dutch jarenlange ervaring heeft op het gebied van carwrapping laat je jouw voertuig in goede handen achter. Door het uitvoeren van verschillende tests en het aanbrengen van duizenden carwraps zijn wij DE partij die je nodig hebt wanneer je een perfect design wilt. En dat is nou precies wat je wilt als je op zoek bent naar een unieke look voor je auto of je reclame wilt maken voor jouw bedrijf. Bekijk wat de mogelijkheden zijn op het gebied van carwrapping.

  

Carwrapping

Naast carwrapping bieden wij bij Dutch Dutch ook andere diensten aan op gebied van autoreclame:

Waarom car wrapping?

Uniek zijn? Dit kan met car wrapping. Naast dat de auto je naar jouw bestemming brengt, zal hij voortaan ook een ander doeleinde hebben, hij valt op dankzij de autobelettering. Mensen zullen opkijken als ze jouw auto voorbij zien rijden. Laat dat nou precies de bedoeling zijn als je reclame wilt maken met jouw auto. Jouw logo, bedrijfsnaam, website of telefoonnummer tonen? Alles is mogelijk. Je kunt jouw auto laten geheel naar eigen smaak, zodat hij het perfecte rijdende visitekaartje wordt van jouw bedrijf. Natuurlijk mag je jezelf ook wel eens verwennen en kun je ook je privé auto een nieuwe look geven. Aarzel niet en neem contact met ons op! 

Naast dat auto wrappen uitermate geschikt is om als  autoreclame uiting te gebruiken, heeft het ook andere voordelen. De originele laklaag van jouw auto zal goed beschermd worden, wat krassen en verkleuring voorkomt. Daarnaast is het wrappen van je auto vele malen sneller dan het laten spuiten van jouw auto en kun je gemakkelijk de carwrap laten verwijderen als je weer terug wilt naar de oude staat van de auto.

Wat is 3M car wrap folie?

Dutch Dutch maakt gebruik van een ruim assortiment 3M car wrapping folies. Deze 3M car wrap folies beschermen en decoreren je auto en zijn uitermate geschikt om advertenties op te plaatsen. Dankzij het uitgebreide assortiment folies kunnen wij jou een breed scala oplossingen bieden om je auto te kunnen carwrappen. De soorten folies die wij bieden van 3M zijn: Gloss/Matte, Satin/Pearl/Metallic (matte en gloss variant), structuur (brushed, carbon, flipcolors/colorflow) en chrome. Wil je weten welke 3M car wrap folie het beste past bij jouw wensen bel of mail ons dan gerust. Naast 3M car wrap folie bieden wij ook 3M Di Noc folie aan, wat uitermate geschikt is om keukens mee te plakken. 

Voordelen van autoreclame

Zorgt voor herkenning en het valt op

Goedkope manier van reclame maken terwijl je een groot bereik hebt

Duurzamer en goedkoper dan het laten spuiten van uw auto

Alles is mogelijk, dankzij de oneindige opties

Avery Dennison Supreme wrapping film folie 

Naast 3M car wrap folie maakt Dutch Dutch ook gebruik van Avery Dennison Supreme wrapping film folie. Deze unieke car wrapfolie biedt de allerhoogste prestaties en een hoge kwaliteit lijmlaag wat deze Avery wrap folie uitermate geschikt maakt voor carwrappen. De Avery supreme wrapping film is te verkrijgen in verschillende varianten als: chroom, geborsteld, carbon, glans, zijdeglans en mat. Dankzij de zeer hoge glansgraad met vuilafstotende coating voldoet hij aan de hoge eisen van duurzame carwrapfolie. Kortom, deze carwrapping folie is een aanrader.

Voordelen van carwrapping bij Dutch-Dutch

Concurrerende prijs

Expertise van A tot Z

Leenauto mogelijk

Creatief in ontwerp

Ruim assortiment kleuren

Jouw auto laten wrappen?

Carwrappen op zo een manier dat men niet ziet of de auto gewrapt is, dat is de kunst. Dutch Dutch is één van die “paar bedrijven” in Nederland die dit tot in detail kan uitvoeren. Door jaren van ervaring vergaren, testen uitvoeren en auto wraps aanbrengen staan wij nu aan de top van car wrapping en kunnen wij jou garanderen dat je verbijsterd zal zijn over het resultaat. Samen met jou bedenken wij de mooiste ideeën om jouw ontwerp te realiseren. Heb je vragen over carwrappen, wat voor opties er zijn, autoreclame of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op via e-mail:  info@dutch-dutch.nl of telefonisch op het nummer  0182 76 90 72 . Ons team staat klaar voor jouw vragen en helpt je graag verder.