Verschillende soorten folie

Autofolie

Ben jij van plan om je auto een exclusieve uitstraling te geven? Bij Dutch Dutch Customs hebben wij een groot assortiment aan diverse 3M en Avery Dennison folies dat passend is voor jouw wensen. Onze diensten zijn het aanbrengen van autoraam folie, car wrap aanbrengen op je auto en het aanbrengen van een speciale paintprotection folie. Wil je reclame maken voor je bedrijf of wil je meer opvallen tussen de andere auto’s? Dan ben je zeker welkom om je car wrapping ideeën te delen met ons.

Welke voordelen brengt het wrappen met zich mee?

Naast dat je opvalt of dat je het bedrijf kunt promoten, neemt het ook andere voordelen met zich mee. Het wrappen van je auto beschermt namelijk ook je auto. Na het aanbrengen van de wrap folie, blijft je lak beschermd tegen steenslag, vogelpoep, chemicaliën en veel meer. 

Wrappen is een alternatief voor het opnieuw laten spuiten van je voertuig. Want na het afhalen van de folie, kan je weer een ander car wrapping folie erop zetten.

Car wrapping

Wat voor soorten folie brengen wij aan?

Ben je al tevreden met je huidige lakkleur, maar wil je nog steeds een bescherming hebben?  Dan raden wij jou onze paintprotection folie aan. Het is een doorzichtige carwrapping folie dat over je hele auto wordt gewrapt. De paintprotection folie is van Avery en beschermt niet alleen je verf, maar heeft ook een zelf helende functie. Je krijgt 10 jaar garantie op de paintprotection folie en deze is volledig onzichtbaar.

Car headlights

Kleuren autofolie

Bij Dutch Dutch Customs heb je een zeer brede keuze in ons assortiment met uitstekende merken zoals 3M en Avery. Je hebt een keuze van een chrome wrap folie tot aan matte wrap folie. Het is ook mogelijk om ze beide te combineren op je auto. Jij bepaalt hoe jij je auto laat wrappen bij Dutch Dutch Customs. In ons portfolio kan je inspiratie opdoen om je auto een unieke uitstraling te geven. Kies je voor een chrome wrap folie? Dan zorgen wij ervoor dat er een waxlaag wordt opgebracht. Hiermee garanderen wij het behouden van de kwaliteit.

Auto raamfolie

Naast dat wij gespecialiseerd zijn in het wrappen van auto’s, doen wij ook aan het blinderen van autoruiten door het aanbrengen van raamfolie. Met raamfolie voor je auto kan jezelf bepalen hoe donker je ruiten wordt. Het geeft naast het wrappen van je auto, ook een exclusief uiterlijk. Door de autoruiten te blinderen met onze folie, geef je jezelf meer privacy voor voorbijgangers. Onze experts weten hoe ze professioneel de ramen blinderen met getinte folies. Ook voor ramen blinderen kan je langskomen bij Dutch Dutch Customs.

Heeft u nog vragen?

Wil jij ook de goede folie voor je auto? Dit doe je bij dutch-dutch.nl. Het is nog een hele uitdaging om autobelettering goed en duidelijk leesbaar te maken. Voor Dutch Dutch is dit geen uitdaging meer. Dankzij onze jarenlange ervaring in autoreclame en de beste autostickers kunnen wij garanderen dat je verbijsterd zal zijn over het resultaat. Samen met jou bedenken wij de mooiste ideeën om jouw ontwerp te realiseren. Heb je vragen over 3M autobelettering, 3M car wrapping, wat voor opties er zijn of heb je een andere vraag, neem dan gerust contact met ons op via e-mail:  info@dutch-dutch.nl  of telefonisch op het nummer  0182 76 90 72 . Ons team staat klaar voor jouw vragen en helpt je graag verder.