Raam blinderen

Al 20 jaar befaamd in het installeren van privacyglass

 •     Wij staan voor    
 •    Wetgeving NL    
 •     Gradaties    
    Wij staan voor    

Wij beloven dit

Omdat we weten wat we doen

 • Binnen 4 uur is de auto gereed en kun je hem meteen meenemen 
 • Een eerlijk en passend advies over autoruiten blinderen, om altijd het juiste resultaat naar jouw wens te krijgen 
 • 5 jaar garantie op loslaten, bellen of scheuren van de folie 
 • Bij raamfolie aanbrengen op de auto een levenslange garantie op verkleuring vanuit onze leverancier.
   Wetgeving NL    

Wetgeving Privacyglass NL

Helaas zijn ook hier regels voor, en dit zijn ze in Nederland 

 • Voorportieren moeten een lichtdoorlaatbaarheid behouden van minimaal 51%
 • Voorruit moet een lichtdoorlaatbaarheid behouden van minimaal 51
 • Alles achter de voorportieren mag zo donker getint worden als gewenst, mits er een rechter buitenspiegel aanwezig is…..
 • De folie dient na montage niet belemmerend te zijn voor het zicht naar buiten.

Als je je aan deze regels houdt kunt je zonder zorgen de weg op!

    Gradaties    
Privacyglass blue car

Gradaties 

De folie is te installeren in de volgende gradaties

HP04 (4% lichtdoorlatend) , HP15, HP22 ,  HP32 HP65 (voor de voorportieren en voorruit)

Ramen blinderen 

Autoramen blinderen. Je hebt ze vast wel eens voorbij zien rijden, auto’s met geblindeerde ramen. Het ziet er geweldig en exclusief uit en het beschermt je daarnaast ook nog eens tegen de zon. Door middel van een speciale techniek zijn wij in staat om de folie naadloos en uit 1 stuk op de ruit te monteren. Daarnaast is bij ons de sterkte van de tint niet relevant voor de prijs. Je kunt kiezen uit alle tinten die wij op voorraad hebben. Dankzij meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van ramen blinderen, auto wrappingautobelettering en autobestickering kunnen wij jou een professionele installatie bieden van de hoogste kwaliteit.

 

Waarom je ramen blinderen?

Er zijn een hoop redenen waarom autoramen blinderen een goed idee is. Voordelen: 

Privacy. 

Door de blindering van jouw ramen wordt het zicht van de inhoud van jouw auto voor voorbijgangers aanzienlijk minder zichtbaar. Het helpt er dus voor te zorgen dat de inhoud van jouw voertuig privé blijft.

 

Bescherming.

Jouw ramen blinderen beschermt jou en het interieur van de auto tegen de schadelijke stralen van de zon. Onze getinte folies blokkeren effectief 99% van de schadelijke UV-stralen van de zon.

Vermoeidheid.

Oogvermoeidheid is een groot probleem die verkeersongevallen kan veroorzaken. Jouw ramen blinderen minimaliseert de verblinding van de zon en de koplampen, waardoor vermoeidheid van jouw ogen wordt verminderd. Zodat je kunt genieten van een comfortabelere rit en, nog belangrijker, een veiligere rit.

 

Verkoelend.

Autoramen blinderen houdt jouw auto in de zomer vele malen koeler. Nooit meer terugkomen naar jouw auto na een dagje strand en bang zijn om in te stappen in een oververhitte auto. 

Toegevoegde waarde.

Het blinderen van je autoruiten voegt extra waarde toe wanneer je je auto wilt doorverkopen. De kans is groter dat je jouw auto voor een hoger bedrag kunt verkopen.

 

Kwaliteit gegarandeerd.

Bij Dutch-Dutch kun je ervan uitgaan dat het blinderen van je ruiten goed wordt uitgevoerd. We zorgen dat je autoruit op de juiste manier en netjes wordt geblindeerd waarbij je nog steeds optimaal zicht behoudt.   

Wat garanderen wij u bij autoruiten tinten?

Binnen 4 uur is uw auto gereed en kunt u hem meteen meenemen

Een eerlijk en passend advies over autoruiten blinderen, om altijd het juiste resultaat naar uw wens te krijgen

5 jaar garantie op loslaten, bellen of scheuren van de folie

Bij raamfolie aanbrengen op de auto een levenslange garantie op verkleuring vanuit onze leverancier

Waarom niet zelf je ramen blinderen?

Het is wellicht verleidelijk om jouw autoramen te blinderen door middel van een doe-het-zelf-kit. Echter zijn de voordelen van het inhuren van een specialist vele malen groter dan de besparingen. Hoewel een doe-het-zelf-kit over het algemeen minder duur is, loont het zeker om te investeren in professionele installatie. Dit zijn de redenen waarom het slimmer is om een ​​professionele specialist in te huren voor ramen blinderen:

 

Een specialist is bekend met lokale kleurvoorschriften

Omdat geblindeerde ramen een veiligheidsprobleem kunnen vormen voor wetshandhavers wanneer ze een verkeersstop maken, hebben veel landen specifieke limieten voor hoe donker jouw autoramen mogen zijn. Het is de taak van specialisten zoals, Dutch Dutch, om te weten wat wel en wat niet mag op het gebied van ramen blinderen. Dutch Dutch weet precies wat de voorschriften zijn en zal er voor zorgen dat je niet strafbaar de weg op gaat. DIY-kits kunnen deze zekerheid niet bieden.

 

Een specialist levert de beste kwaliteit raamfolie

Als je een doe-het-zelf-kit koopt, ben je niet gegarandeerd van een hoge kwaliteit raamfolie. De kleinste weersomstandigheden zoals een klein briesje kunnen al kreukels of scheurtjes veroorzaken. Als je een specialist inhuurt ben je gegarandeerd van goede kwaliteit raamfolie waar in de meeste gevallen ook nog eens extra garantie op zit. 

 

Een specialist brengt het in 1 keer goed aan

Zelfs als je met succes raamfolie op de ramen van jouw auto toepast, doe je dit misschien niet perfect. Geen probleem dan probeer je het opnieuw, toch? Niet helemaal waar. Het verwijderen van raamfolie is veel moeilijker dan het aanbrengen ervan, gedeeltelijk als gevolg van de plakkerige kleefstof die wordt gebruikt om het op het autoraam aan te brengen. Laat ramen blinderen dus aan een specialist over die het in één keer goed doet. 

 

Het scheelt uiteindelijk in kosten

DIY-kits worden meestal gebruikt om geld te besparen. Laagwaardige raamfolies leveren echter niet altijd goed resultaten op voor de auto. Een van de belangrijkste redenen waarom autobezitters geïnteresseerd zijn in ramen blinderen, is dat ze het interieur van hun auto willen beschermen tegen vervagen en inbraken. Raamfolies van goedkope of lage kwaliteit bieden echter niet altijd deze bescherming. Op zijn best kunnen autobezitters een beetje extra schaduw in hun auto krijgen, maar ze zullen hun auto op de lange duur niet kunnen beschermen tegen de schadelijke effecten van de zon. Om deze reden is het logisch om een ​​beetje meer geld te investeren in een raamfolie van van hoge kwaliteit die door een professional is geïnstalleerd.

Wetgeving

Voordat je jouw autoramen laat blinderen, zult u eerst moeten kijken naar de wetgeving. Hierbij luidt de brandende vraag: ”Is autoramen blinderen strafbaar?”


Autoramen blinderen kan strafbaar zijn, maar dit is enkel het geval als je jouw voorportieren en voorruit te donker laat tinten. Dutch Dutch zal voor deze montage jouw ramen opmeten (zonder of met folie) zodat je niet strafbaar de weg op zal gaan.

 

Wanneer is er legaal getint….

 • Voorportieren moeten een lichtdoorlaatbaarheid behouden van minimaal 51%
 • Voorruit moet een lichtdoorlaatbaarheid behouden van minimaal 51%
 • Alles achter de voorportieren mag zo donker getint worden als gewenst, mits er een rechter buitenspiegel aanwezig is
 • De folie dient na montage niet belemmerend te zijn voor het zicht naar buiten 

 

Als je je aan deze regels houdt kun je zonder zorgen de weg op! 

Jouw autoramen blinderen?

Ramen blinderen op zo een manier dat er geen luchtbelletjes of scheurtjes in zitten? Dutch Dutch is één van die beste bedrijven in Nederland die dit kan waarmaken. Door jarenlange ervaring op het gebied van autoreclame, kunnen wij jou garanderen dat je verbijsterd zal zijn over het resultaat. Samen met jou bekijken wij welke raamfolie het beste bij je auto past. Heb je vragen over ramen blinderen, de prijs hiervan, wat voor opties er zijn of heb je een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op via e-mail: info@dutch-dutch.nl of telefonisch op het nummer 0182 76 90 72. Ons team staat klaar voor jouw vragen en helpt je graag verder.  

 

Naast autoramen blinderen bieden wij bij Dutch Dutch ook andere diensten aan op gebied van autoreclame:

Contact

Adres:

Ambachtsstraat 11, 2802 AM Gouda


Telefoon:

0182-769 072


Email:

info@dutch-dutch.nl


Openingstijden:

Ma – Vr: 08.00 – 17.00

 

Follow us on:
3M preferred car wrapper